Linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden heeft veel voordelen. Beter scoren binnen Google. Dat is voor iedere organisatie zeer belangrijk. Linkbuilding is daar een belangrijk onderdeel van, wat ervoor zorgt dat jouw bedrijf in de top van Google staat. Het levert je meer naamsbekendheid op, meer relevant bezoek naar de website én ook meer omzet. Op relevante zoekwoorden scoor jij binnen Google beter dan jouw concurrenten. Wij geven je hierover advies en zorgen dat de zoekwoorden worden verweven in je website.

Welke zoekwoorden passen bij jouw organisatie?

Belangrijk is om te weten waar jouw klant op zoek naar is en wat hij intypt binnen zoekmachines als Google. Zodoende is een zoekwoordanalyse het startpunt. Na een uitgebreide scan geven we je advies over de zoekwoorden.

Adviesrapport over jouw website

Voordat we aan de slag gaan met linkbuilding moeten we er allereerst voor zorgen dat Google jouw website begrijpt. Hiervoor schrijven we een adviesrapport, waarbij op dat moment de knelpunten van jouw website zitten. Samen bespreken we het rapport en gaan we aan de slag met het optimaliseren van de website.

Betere posities binnen Google

LINKBUILDING BUREAU

Vervolgens gaan we aan de slag met de linkbuilding. Aan het eind van iedere maand volgt er een oplevering in de vorm van een Excelsheet. Hierin wordt bijgehouden waar de tijd naartoe is geschreven en wat we hebben gerealiseerd.

VOORTGANG BESPREKEN

Per kwartaal komen we langs op locatie om de voortgang te bespreken. We kijken onder andere naar de voortgang in posities, maar nog belangrijker: de cijfers uit Google Analytics. Aan de hand van deze cijfers bespreken we hoe we de volgende periode inzetten.

Waarom linkbuilding uitbesteden aan ROIpartners

 • Jarenlange ervaring

  Wij zijn elke dag bezig met het verbeteren van de vindbaarheid van ondernemingen door middel van linkbuilding

 • Onpage SEO

  Wij kijken ook naar het optimaliseren van de website zelf en geven hierover tips (Onpage SEO)

 • Laatste trends

  Op de hoogte van de laatste trends die spelen binnen Google

 • Maandelijks contact

  Maandelijks contact over de voortgang

 • Geen extra kosten

  Vast bedrag per maand

 • Strategie

  Strategie gericht op de lange termijn

 • Proactieve houding

  Wij houden van snel schakelen en een persoonlijke aanpak.

Kies voor kwalitatieve linkbuilding

Onze focus bij linkbuilding

Linkbuilding is een complex proces. Het is niet zomaar linkjes verzamelen die verwijzen naar jouw website. Elke verwijzende link naar jouw website is anders. Wij zorgen dat sites met de juiste relevantie én autoriteit linken, gecombineerd met een natuurlijk overzicht van diverse zoekwoorden en de homepage. Zodoende blijft de kwaliteit ten alle tijden gewaarborgd.

Onze focus ligt ten alle tijden op de kwaliteit van de link die naar de website verwijst. Google ziet deze link namelijk als aanbeveling. Wanneer de kwaliteit van de link ondermaats is, zal dit uiteindelijk meer tegen gaan werken, dan dat het een positief effect heeft. Kwaliteit staat ten alle voorop.

Linkbuilding is een onderdeel van SEO. Zonder dat de SEO in orde is op jouw website, zal je niet goed scoren binnen de zoekmachines. Zodoende dat wij altijd eerst een scan maken van jouw website. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die er zijn en spelen hier altijd op in. Hiermee ga jij voorlopen op je concurrenten.

Neem vrijblijvend contact op met linkbuilding bureau ROIpartners

Wil jij linkbuilding uitbesteden aan een linkbuilding bureau? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.