AdWords

AdWords uitbesteden

Wil jij je Google AdWords uitbesteden aan een specialist? Wij ontzorgen je in het opzetten, onderhouden en analyseren van de AdWords-campagne. Als Google partner hebben we de expertise om jouw campagne naar een hoger niveau te tillen. We laten je op de juiste zoekwoorden vertonen waar jouw klant op zoekt. Irrelevante zoekwoorden worden uitgesloten, waardoor kosten worden beheerst. We focussen op de ROI en het verhogen van conversies.

Waar zoeken jouw klanten op?

Het is belangrijk om in kaart te brengen welke zoekwoorden jouw klanten gebruiken om jouw product/dienst te vinden. Dit wordt in een analyse aangeleverd. Wanneer de meest belangrijke zoekwoorden nog niet terugkomen op de website, verweven we deze in de tekst. Vervolgens vertalen we jouw website door naar de campagne. Dit komt de kwaliteit van de campagne ten goede.

Google AdWords optimaliseren

Het optimaliseren van een Google AdWords campagne wordt intern vaak als een lastige taak gezien. Men ziet veel cijfers, maar weet niet aan welke knoppen ze moeten draaien om de campagne beter te laten renderen. Het uitbesteden van Google AdWords zorgt ervoor dat er efficiënt met de tijd wordt omgesprongen én meer resultaat wordt behaald.  Heb jij als bedrijf al een lopende AdWords campagne? Ook deze AdWords campagnes optimaliseren wij.

Maandelijkse voortgangsrapporten

Maandelijks leveren wij onze werkzaamheden op. Wij geven aan wat we in de afgesproken tijd hebben gedaan en leveren de voortgang op. Zo weet je precies hoe de campagne zich vordert.

Voordelen AdWords uitbesteden

 • Jarenlange ervaring

  Wij zijn dagelijks bezig met het opzetten en onderhoud van AdWords campagnes

 • SEA

  Wij focussen ons op het verlagen van de kosten per conversie, waardoor de winstmarge zo groot mogelijk blijft

 • Laatste trends

  Wij spelen in op de laatste trends van Google

 • Maandelijks contact

  Maandelijks contact en rapportage over de voortgang

 • Geen extra kosten

  Vast bedrag per maand

 • Strategie

  Gericht op de lange termijn

 • Proactieve houding

  Wij houden van snel schakelen en een persoonlijke aanpak.

Neem vrijblijvend contact op

Wil jij Adwords uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.