Wie zijn wij?

Over ons

ROIpartners helpt ondernemingen hun weg te vinden binnen Google. Wij zijn een ervaren bedrijf wat gespecialiseerd is in onder andere SEO, linkbuilding, SEA, waaronder Google Adwords. Samen met de klant bekijken wij waar de verbeterpunten liggen en gaan hier proactief mee aan de slag.

Waarom ROIpartners

Wij werken voor diverse ondernemingen. Van lokale bedrijven tot landelijk grote organisaties, uit plaatsen zoals onder andere Den Bosch, Waalwijk, Oosterhout en Dongen. Voor elke klant stellen wij een op maat pakket samen, waardoor zij online groeien. Zo is er voor ieder budget de mogelijkheid om zichtbaar te worden in de top van Google.

Strategie gericht op lange termijn

Samen met de klant stippelen wij een strategie uit gericht op de lange termijn. Maandelijks leveren wij ons werk op, waardoor het voor de klant zichtbaar wordt wat wij qua werkzaamheden hebben uitgevoerd. Per kwartaal komen wij langs om de voortgang te bespreken en schaven we verder in overleg aan de lopende campagnes.

Waarom ROIpartners?

 • Jarenlange ervaring

  Wij zijn elke dag bezig met het verbeteren van de vindbaarheid van ondernemingen

 • Gespecialiseerd in SEO en SEA

  Wij zijn gespecialiseerd in zowel het verbeteren van de organische posities binnen Google, als het adverteren binnen de zoekmachine

 • Laatste trends

  Op de hoogte van de laatste trends die spelen binnen Google

 • Maandelijks contact

  Maandelijks contact over de voortgang

 • Geen extra kosten

  Vast bedrag per maand

 • Strategie

  Strategie gericht op de lange termijn

 • Proactieve houding

  Wij houden van snel schakelen en een persoonlijke aanpak.

Neem vrijblijvend contact op

Wil jij online vindbaar worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.