Online marketing

Online marketing Waalwijk

Ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Waalwijk? Ons kantoor bevindt zich op steenworp afstand van Waalwijk, in Kaatsheuvel. Jouw bedrijf zichtbaar krijgen binnen zoekmachines als Google is onze specialiteit, in zowel de gratis als betaalde resultaten.

Online marketing

Jouw website vindbaar maken in Google

Wil jij graag meer bezoek naar jouw website, die uiteindelijk ook een aankoop of verkoop doet? Dan is het belangrijk om eerst te bepalen welke zoekwoorden passen bij de organisatie. Door een strategie uit te stippelen wat gericht is op de lange termijn, zorgen we dat de zichtbaarheid in zoekmachines als Google wordt vergroot.

Jouw bedrijf in Waalwijk zichtbaar krijgen is ons doel. Zodra de juiste zoekwoorden op de juiste pagina’s staan, is het inzetten van linkbuilding zeer belangrijk. De landingspagina’s krijgen hierdoor meer waarde, waardoor deze stijgen naar de top van Google. Elke maand leveren wij ons werk op aan de klanten en monitoren wij de voortgang.

Linkbuilding Waalwijk

Online marketing bureau Waalwijk

Per kwartaal komen wij als online marketing bureau in Waalwijk langs om de voortgang te bespreken. Hierbij nemen we de cijfers vanuit Google Analytics mee. Hier komt input en optimalisatiepunten uit voor de komende periode.

Zet jij momenteel al Google Adwords in, maar weet je niet hoe je deze campagne beter kan laten renderen? Wij als Google Partner hebben de kennis en kunde om een Google Adwords campagne beter te laten renderen.

Inzetten van Adwords

Neem contact op

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag langs om kennis te maken.