Online marketing

Online marketing Dongen

Wil jij online marketing in Dongen inzetten voor jouw bedrijf ? ROIpartners is een online marketing bureau gevestigd in Kaatsheuvel, nabij Dongen. Onze specialisatie is de online vindbaarheid van bedrijven binnen Google. Denk hierbij aan Google Adwords, SEO en linkbuilding.

Online marketing

Online marketing bureau Dongen

Als startpunt is het van belang om te weten wat jouw potentiële klanten intypen binnen zoekmachines als Google. Een uitgebreide zoekwoordanalyse hierbij is van belang. Na deze analyse geven wij advies welke zoekwoorden passen bij de organisatie en op welke pagina’s deze terug dienen te komen. Het uiteindelijke doel is uiteraard meer bezoekers naar jouw website, wat tot meer verkopen/aanvragen leidt.

Zodra de juiste zoekwoorden zijn gekozen, is het van belang dat deze worden verweven in de website op de juiste pagina’s. Vervolgens dienen deze zoekwoorden te scoren binnen de zoekmachine.

Optimalisatie website

Linkbuilding Dongen

Om de pagina’s vindbaar te krijgen, is linkbuilding erg belangrijk. Hierdoor krijgen de pagina’s meer waarde, waardoor deze stijgen binnen de gratis resultaten in Google. Linkbuilding maakt uiteindelijk het verschil tussen goede posities en topposities binnen Google. Elke maand leveren wij ons werk op aan de klant en monitoren wij de voortgang.

Naast de gratis resultaten is het ook mogelijk te adverteren. Het opzetten en onderhoud van een Google Adwords campagne wordt binnen een organisatie vaak gezien als een lastige klus. Er zijn zoveel functionaliteiten dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Wij zijn als Google Partner bekend met alle mogelijkheden en ontlasten je graag in de werkdruk.

Adwords laten renderen

Contact opnemen met jouw online marketing partner in Dongen

Benieuwd naar de mogelijkheden wat wij als online marketing bureau in Dongen voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We maken graag kennis met elkaar.