Online marketing

Online marketing bureau Den Bosch

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Den Bosch? ROIpartners is gevestigd in Kaatsheuvel, nabij Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in Google AdWords, SEO en linkbuilding en ontzorgen de klanten hierdoor in hun online marketingactiviteiten.

Online marketing

Online marketing Den Bosch

Belangrijk is om te weten waar jouw klant op zoek naar is en wat hij intypt binnen zoekmachines als Google. Zodoende is een zoekwoordanalyse het startpunt. Na een uitgebreide scan geven we je advies over de zoekwoorden.

Om online vindbaar te worden, is de eerste stap het optimaliseren van de website. Door het inzetten van SEO, begrijpen zoekmachines als Google je website beter. Hierdoor zal de website beter geïndexeerd worden. We richten ons hierbij voornamelijk op de optimalisatie van de website zelf.

Gedurende het optimaliseren van de website hebben we intensief contact met de klant. Er wordt een strategie uitgestippeld wat gericht is op de lange termijn. Een heldere planning wordt hierbij afgestemd. Wij staan voor een proactieve houding, waarbij we houden van snel schakelen.

SEO

Linkbuilding

Linkbuilding is nog altijd een belangrijk onderdeel binnen SEO. Het maakt het verschil tussen goede posities en topposities binnen Google. Maandelijks leveren wij ons werk op en monitoren we de voortgang.

Het optimaliseren van een Google AdWords campagne wordt vaak gezien als een zeer lastige en tijdrovende klus. Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten, optimaliseren en analyseren van AdWords-campagnes. Ook het verbeteren van bestaande campagnes behoort tot de mogelijkheden. We werken ook voor klanten uit plaatsen als OosterhoutWaalwijk en Dongen.

Monitoren voortgang

Elke maand leveren wij ons werk op. Zo weet je precies waar de tijd naartoe is geschreven. Per kwartaal komen we langs op locatie om de voortgang te bespreken en nemen we de cijfers vanuit Google Analytics mee.

SEA

Neem vrijblijvend contact op

Ben je benieuwd wat wij als online marketing bureau in de omgeving van Den Bosch voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met elkaar.