Samen werken naar betere internet marketing

Internet marketing

Zodra iemand met een vraag zit of een product zoekt wordt gelijk de smartphone of de laptop erbij gepakt. Het is een automatisme geworden om dingen even op internet op te zoeken. Als jij een website (of webshop) hebt zitten hier je kansen! Doormiddel van internet marketing kan jij jouw website beter vindbaar maken voor het publiek. Zo komt de nieuwsgierige zoeker sneller naar jou voor de gewenste informatie of een aankoop.

Als jij de prestaties van jouw website wilt verbeteren, dan is internet marketing de doorslaggever.

Online marketing strategie

Direct contact

Internet marketing: de taal van zoekmachines

Zodra iemand iets typt in Google, dan wordt gelijk een lijst met relevante websites getoond. Google weet dat deze websites bij de zoekopdracht passen omdat ze goed leesbaar zijn voor de zoekmachine. De getoonde websites maken gebruik van goede internet marketing strategieën, daarom scoren ze hoog. Zo’n strategie maakt aan Google duidelijk waar jouw website over gaat en zodat deze gekoppeld wordt aan de juiste zoekopdracht. Zoekmachines zijn immers geen mensen, en lezen niet op dezelfde manier als wij. Gelukkig weten wij hoe we met Google moeten communiceren.

Wat kan internet marketing voor mij betekenen?

Voor jouw website is het belangrijk om veel verkeer te trekken en deze bezoekers uit te lokken tot het ondernemen van acties (denk aan het maken van een aankoop in een webshop). Door het analyseren van jouw doelgroep en bijbehorend zoekgedrag kunnen we een doeltreffende internet marketing strategie ontwikkelen. Dit resulteert in betere vindbaarheid, dus meer bezoekers op jouw website. Als de website daarnaast ook informatief en gebruiksvriendelijk is, dan is de kans groot dat deze bezoekers jouw website (soms onbewust) onthouden en in de toekomst weer terugkomen.

Elke website vereist een unieke internet marketing strategie gebaseerd op product/dienst, doelgroep en conversies. Echter zijn er in grote lijnen een aantal hoofdpunten waar aan gewerkt kan worden. Een kostbare vorm van zoekmachine optimalisatie (SEO) is linkbuilding, waarbij links worden verzameld vanaf kwalitatief goede en relevante bronnen. Google ziet dit als aanbeveling, waardoor het de positie in de zoekresultaten verbetert.

Google Adwords campagnes (SEA) zorgen ook voor een hoge positie binnen Google, mits deze optimaal zijn ingesteld voor een gewenste verhouding tussen winst en uitgaven.

Google houdt van websites met veel (relevante) teksten, zodat duidelijk is waar de focus van de website ligt en het juiste publiek doorgestuurd kan worden. Vaak hebben websites te weinig tekst op de pagina’s staan, dus dit is veelal een punt om aan te werken.

Verschillende mogelijkheden

Waar zijn wij actief

Wij zijn onder andere werkzaam in de omgeving van:

Den Bosch
Eindhoven
Breda
Tilburg
Waalwijk

Wij kunnen jou helpen

Zou jij kunnen profiteren van de voordelen van internet marketing? Wij willen graag samen met u werken naar een beter online bereik. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.